Voetbalreis naar Barcelona, wat kun je nog meer doen?

Blog

De kamers (kamer type A en type B) met stadsbalkon bevinden zich op de 1e verdieping van het historisch pand uit 1880. (Er is geen lift aanwezig). De eigenaar heeft enkele jaren geleden het appartement gerenoveerd, daarbij is de Catalaanse sfeer behouden. De hoge plafonds zijn afgewerkt met sierranden en ornementen, de authentieke paneeldeuren lopen tot aan het plafond. De eigenaar is woonachtig in het appartement waar u uw kamer(s) huurt. De kamers worden verhuurd op basis van logies, gasten kunnen voor thee/koffie en eventueel het maken van een maaltijd (ontbijt) gebruik maken van de keuken. Het gehele appartement heeft een eenvoudige doch goede afwerking en is voorzien van centrale verwarming en tegelvloer.

 

Al onze kamers zijn voorzien van 2 één persoonsbedden met goede matrassen. De kamers hebben voldoende kastruimte voor uw spullen en de kamer is afsluitbaar en beschikken over een WiFi internetaansluiting. De badkamer is voorzien van toilet en douche. De badkamer wordt door max. 6 gasten gezamenlijk gebruikt. Het geheel is netjes, schoon en goed onderhouden.

 

Als gast zult u zich helemaal thuis voelen in één van de twee kamers met stadsbalkon. De kamers met stadsbalkon bevinden zich aan de straatzijde (voorzijde), waardoor u vanaf het gezellige stadsbalkon kunt genieten van de levendige en sfeervolle straat van de prachtige stad Barcelona. Vanuit deze kamers heeft u werkelijk een uniek uitzicht, een wijds uitzicht op prachtige palmbomen.

 

De kamers zijn voorzien van alle basisbenodigdheden om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken, zodat u elke dag uitgerust kunt beginnen aan uw zwerftochten door het prachtige Barcelona.

 

Deze kamer bevindt zich op de 1e verdieping van het historisch pand uit 1880. (Er is geen lift aanwezig). De eigenaar heeft enkele jaren geleden het appartement gerenoveerd, daarbij is de Catalaanse sfeer behouden. De hoge plafonds zijn afgewerkt met sierranden en ornementen, de authentieke paneeldeuren lopen tot aan het plafond. De eigenaar is woonachtig in het appartement waar u uw kamer huurt. De kamers worden verhuurd op basis van logies, gasten kunnen voor thee/koffie en eventueel het maken van een maaltijd (ontbijt) gebruik maken van de keuken. Het gehele appartement heeft een eenvoudige doch goede afwerking en is voorzien van centrale verwarming en tegelvloer.

 

Al onze kamers zijn voorzien van 2 één persoonsbedden met goede matrassen. De kamers hebben voldoende kastruimte voor uw spullen en de kamer is afsluitbaar en beschikken over een WiFi internetaansluiting. De badkamer is voorzien van toilet en douche. De badkamer wordt door max. 6 gasten gezamenlijk gebruikt. Het geheel is netjes, schoon en goed onderhouden.

 

Deze kamer is onze kleinste kamer en is inpandig gelegen. Hierdoor heeft deze kamer geen balkon, echter dit maakt de kamer extra rustig omdat het geluid van de levendige stad Barcelona hier niet doordringt. Kortom, deze kamer is gezien de rust, de ligging en de voordelige prijs het ideale vertrekpunt voor uw bezoek aan het prachtige Barcelona.

Type kamers in Barcelona

12-01-2017

Incentive reis naar Barcelona: samen genieten in Barcelona

21-03-2017

Barcelona is de ideale stad wanneer u een incentive reis mee wilt maken. In de stad vindt u prachtige hotels en zijn er leuke uitstapjes. Wilt u samen genieten van het prachtige Barcelona? Een incentive reis naar Barcelona brengt u dichter tot elkaar. In dit artikel ontdekt u waarom Barcelona de ideale stad is voor een incentive reis.

 

Klimaat in Barcelona

Het klimaat in Barcelona is ieder seizoen zeer aangenaam, in de winter kan het iets kouder zijn en in de zomer soms heet. Gelukkig is deze prachtige stad voorbereid op allerlei soorten weertypes. Zo kunt u op de terrassen genieten van een verkoelend drankje, kunt u naar het strand voor een verfrissend briesje of kunt u naar de binnenstad om te genieten van het bruisende nachtleven.

 

Bezienswaardigheden in Barcelona

Wanneer u graag museums en historische hoogtepunten bekijkt bent u in Barcelona op de juiste plaats! Bekijk bijvoorbeeld de La Sagrada Familia van Gaudi en het wereldberoemde Guëll park. U kunt uzelf het best vervoeren met het openbaar vervoer, op de fiets, per scooter of lopend. Kies een aantal bezienswaardigheden uit die jullie de moeite waard vinden en maak vervolgens een reisschema. Zo weet u zeker dat er voldoende de tijd is om alles te bekijken! Wanneer u Barcelona in een warme periode bezoekt kunt u het best aan het eind van de dag of in de ochtend op pad.

 

Spaanse keuken en uitgaansleven

Om te genieten van de Spaanse keuken en het uitgaansleven bent u in Barcelona helemaal op de juiste plaats. Zeker bij de boulevard op het strand vindt u leuke barretjes en clubs. Zoekt u een restaurant? Dan kunt u het best via TripAdvisor zoeken.

 

Strand in Barcelona

Is het warm en bent u toe aan verkoeling? Dan kunt u het best naar het strand! Barcelona is één van de weinig grote steden in Europa die direct aan het strand ligt. Het prachtige zandstrand biedt de afwisseling die u tijdens een stedentripje nodig heeft.

 

Hotels en andere accommodaties

Ziet u Barcelona als de ideale locatie voor uw incentive reis? Schakel dan een specialist in om het één en ander te regelen. Zeker wanneer u met een grote groep op reis gaat is het belangrijk dat uw reis tot in de puntjes geregeld is.

Bekijk ook eens onze blog over een voetbalreis naar Barcelona.