Voetbalreis naar Barcelona, wat kun je nog meer doen?

Unieke overnachtingen in Barcelona

Als u op zoek bent naar een overnachting op een unieke plek in het hartje centrum van Barcelona, dan bent u bij ons op de juiste adres.


Uniek omdat wij kamers en appartementen aanbieden in het ‘oude stadshart’ van de prachtige stad Barcelona.
Uniek omdat wij kamers en appartementen aanbieden met uitzicht op palmbomen.
Uniek omdat wij kamers en appartementen aanbieden in een historisch stadspand uit 1880.
Uniek omdat wij kleinschalig werken, waardoor u zich geen onpersoonlijk toeristisch nummer voelt.
Uniek omdat u bij ons geniet van de Catalaanse gastvrijheid.
Uniek omdat wij onze kamers en appartementen aanbieden op basis van logies, waardoor u alle vrijheid heeft om uw dag in te delen zoals u dat zelf wilt.
Uniek omdat het historisch pand zich op slechts 100 meter van de La Rambla bevindt, alle openbaar vervoersvoorzieningen op korte loopafstand bereikbaar zijn.
Uniek omdat vele toeristische bezienswaardigheden en het strand op loopafstand bereikbaar zijn.

 

Doordat wij onze accommodaties aanbieden op basis van logies ervaart u niet alleen maar proeft u ook letterlijk de Spaanse sfeer van de stad Barcelona. In de directe omgeving van onze locaties is een groot aanbod van voordelige ontbijt, lunch en diners mogelijkheden. Barcelona is een prachtige stad aan de Middellandse zee en heeft voor iedereen veel te bieden aan musea, winkels, strand, cultuur, architectuur en eigenlijk te veel om hier op te noemen. Wij nodigen u daarom van harte uit om net als wij, al ruime 27 jaar doen, Barcelona uw hart te laten veroveren.

 

Door te kiezen voor uw overnachtingen bij Slapen-in-Barcelona beschikt u over meer tijd om van uw stedentrip een prachtige herinnering te maken.
Kortom, Slapen-in-Barcelona de beste basis voor uw bezoek aan Barcelona.

Waarom uniek?